Skapskredderen Toram på Superoppusserne!

Se på de råe skapene der`a!
— Marte, deltaker i Superoppusserne

Skapskredderen Toram har vært så heldig å få levere garderobeskap til Superoppusserne på TV3! 

Superoppusserne, med interiørarkitekt Linda Steen i spissen, går inn i vanlige folks hjem og hjelper familier som ikke klarer å se de gode og praktiske løsningene i hjemmet sitt. Målet er å gi familiene økt livskvalitet.

Denne uken møter vi Marte, Ole Andreas og deres døtre Mille og Lykke. Familien bor i et verneverdig hus i Rælingen, like øst for Lillestrøm i Akershus. Superoppusserne tar utfordringen og i dette programmet er hovedfokuset et ekstra etterlengtet wc, eget vaskerom, garderobegang og oppgradering av bad i første etasje. 

Vi fikk i oppdrag å lage en garderobeløsning som både var funksjonell, men også stilmessig passet til dette verneverdige tømmerhuset i Rælingen. Garderoben inkluderte skreddersydd skap, skuffer og sittebenk. 

Hvis du ikke fikk med deg gårsdagens program kan du se reprise ikveld på TV3 kl 18.30!

Superoppusserne