Vi flytter, igjen!

Med behov om større plass og mer effektiv produksjon har vi nå lagt nye flytteplaner, igjen! Det vil si at vi holder kontor og telefon stengt i perioden onsdag 19. september, til vi åpner for besøk mandag 8. oktober på ny adresse, Syretårnet 43, i Drammen (like ved XL bygg på Gulskogen).

Ønsker du å komme i kontakt med oss i denne perioden sender du bare en mail til lier@toram.no. Henvendelser hit blir svart innen 24 timer.

Ønsker alle gamle og nye kunder en ellers fin uke!

moving.png

Vi flytter!

Vi ekspanderer og flytter derfor hele bedriften vår til Konnerudgata 73, 3046 Drammen.

Det betyr at vi for tiden ikke har et showroom på den nye lokasjonen enda, men vi regner med å få dette på plass i løpet av sommeren. Produksjonen er for øvrig å finne på adressen over, og kontorene vil straks være på plass.

I mellomtiden er vi fortsatt tilgjengelige på epost (lier@toram.no) og i disse telefontidene:
Mandag - Onsdag og Fredag kl. 11.00 - 14.00.

Vi tar sommerferie i uke 29 og 30, men er allerede i gang med å booke inn monteringer i uke 31. Dersom dere ønsker en uforpliktende befaring fra oss er det bare å ta kontakt, så har vi fortsatt god kapasitet til dette før sommeren.  

Vi sees!

 
 

 

 

Påsketid!

Da er det endelig tid for påskeegg, appelsiner, påskekrim og kanskje noen artige aktiviteter på fjellet, men ikke minst noen rolige dager med familien.

Vi på Toram tar ikke helt påskefri, da Lier-avdelingen vår planlegger et spennende bytte av lokaler i nær fremtid. Mer informasjon kommer etter påske, så følg med!

Kanskje dere ønsker å starte våren med fornying av garderoben eller andre skreddersydde artikler til hjemmet? Har dere en kronglete nisje dere ikke vet hva dere skal gjøre med? Vi lager gode løsninger for vanskelige rom og sier aldri nei til en utfordring!

Vi holder butikkene stengt fom. lørdag 8 april tom. tirsdag 17 april.

Send oss gjerne en mail til oslo@toram.no eller lier@toram.no om du ønsker å avtale en befaring fra oss etter påske, så svarer vi så fort vi er tilbake.

 

Fra alle oss til alle dere...

påske på Toram

Skapskredderen Toram på Superoppusserne!

Se på de råe skapene der`a!
— Marte, deltaker i Superoppusserne

Skapskredderen Toram har vært så heldig å få levere garderobeskap til Superoppusserne på TV3! 

Superoppusserne, med interiørarkitekt Linda Steen i spissen, går inn i vanlige folks hjem og hjelper familier som ikke klarer å se de gode og praktiske løsningene i hjemmet sitt. Målet er å gi familiene økt livskvalitet.

Denne uken møter vi Marte, Ole Andreas og deres døtre Mille og Lykke. Familien bor i et verneverdig hus i Rælingen, like øst for Lillestrøm i Akershus. Superoppusserne tar utfordringen og i dette programmet er hovedfokuset et ekstra etterlengtet wc, eget vaskerom, garderobegang og oppgradering av bad i første etasje. 

Vi fikk i oppdrag å lage en garderobeløsning som både var funksjonell, men også stilmessig passet til dette verneverdige tømmerhuset i Rælingen. Garderoben inkluderte skreddersydd skap, skuffer og sittebenk. 

Hvis du ikke fikk med deg gårsdagens program kan du se reprise ikveld på TV3 kl 18.30!

Superoppusserne

God jul og Godt nyttår!

Vi ønsker alle våre kunder en god jul og et godt nyttår!

Vi takker for mange fine samarbeid i året som har gått, og ser frem til et nytt år med nye utfordringer! Nå senker julefreden seg også over Skapskredderen Toram. Butikken og showroomet vårt i Lier og Oslo holder stengt i julen, men vi er på plass igjen mandag 2. januar.

Send oss gjerne en mail til oslo@toram.no eller lier@toram.no om du ønsker å avtale en befaring fra oss på nyåret, så svarer vi så fort vi er tilbake.

Julehilsen fra alle oss i Skapskredderen Toram.

Høstferie!

Hei!

 

Skapskredderen Toram AS avd Lier og Oslo holder denne uken (39) høstferie, fra gammelt av en ferie fra normale rutiner for å plukke poteter og lig. I vårt tilfelle vil vi jobbe med omstrukturering og vi ønsker etter dette å fremstå som en enda mer fleksibel og fokusert bedrift, klare for i enda større grad å dekke kunders ønske og behov etter skreddersydde garderober og innredninger.

 

Henvendelser til firmaet i denne perioden, sendes på mail eller via vårt kontaktskjema.

 

Ha en fin uke!

Mvh

Alle oss i Skapskredderen Toram AS

lgeitrnar4i1qm2i2naislunlov.png

Velkommen til Skapskredderen AS!

Vi har den gleden å informere om at Skapskredderen AS i Oslo nå tilhører Toram-familien!

For våre felles kunder vil det kun bety positive endringer; større dekningsgrad geografisk, effektivisert administrasjon, større kompetanseplattform, økt fleksibilitet og ikke minst et bredere produktutvalg!

Besøk oss gjerne i Slattum Terrasse 2, 1480 Slattum for en uforpliktende prat om dine garderobeønsker eller kontakt oss på 22 20 61 55.

News.jpg