GARDEROBER PÅ MÅL

walk-in-closet_skapskredderentoram.jpeg

Vi lager akkurat det du vil ha. Vi spesialproduserer garderober med skyvedører etter dine mål, ønsker og spesifikasjoner. Vi kommer gjerne å måler opp uten ekstra kostnader, slik at dine garderober passer perfekt inn der du ønsker den, uansett om det er på soverom, i gangen eller andre steder i boligen. Våre egne montører og dyktige fagfolk sørger vi for å produsere garderober med skyvedører av høy kvalitet og med moderne design, noe vi har gjort siden 1987.

INNREDNING OG FRONTER TIL GARDEROBER

Vi produserer det mye selv, så vi kan være sikre på at materialet vi monterer holder kvaliteten vi ønsker. Vi har også et stort utvalg av fronter i der du selv velger blant et stort fargeutvalg. Vi har utallige valgalternativer når det kommer til materialer, dører o.l og i tillegg leverer vi innredning hvis du ønsker det. Dersom du har spørsmål om garderober, skyvedører eller noen av våre andre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en gratis befaring.

toram_skreddersyddskap@2x
skapskredder_toram_skreddersyddgarderobe.jpg
 

«Tusen takk for utrolig god rådgivning, proff gjennomføring og et fantastisk resultat! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!»
– Veronica Hansen

 
garderober_skapskredderentoram